Centre de nutrició fitness a Sabadell

El nostre centre de nutrició fitness és el lloc perfecte pels que volen cuidar cos i ment a Sabadell

centre de nutrició fitness  SabadellEstàs buscant un centre on poder comprar els millors articles de dietètica? Acabes d'iniciar el teu camí al món del fitness i necessites consells? Vols completar el teu entrenament amb la millor nutrició? Per trobar la resposta a aquestes i altres preguntes el millor és que vinguis a Jm Fitness Muscle , el teu centre de nutrició fitness a Sabadell.

Especialistes en nutrició fitness i dietètica

Som un establiment especialitzat en la venda d'articles de nutrició fitness i dietètica, on trobaràs tot el que necessites per estar en forma i aconseguir totes les metes que et proposis. L'assessorament professional i el seguiment del teu cas és una cosa que et garantim a JM Fitness Muscle . Deixa't guiar i ajudar pels nostres professionals i aconsegueix tots els teus objectius

Si el que vols és tonificar el teu cos i acabar amb el greix localitzat el millor és que combinis un entrenament a la teva mida amb una dieta variada. Si segueixes els consells dels nostres experts estem segurs que aconseguiràs la teva meta en poc temps (si et mantens ferm i constant amb el teu propòsit). T'ajudem a eliminar greixos, a evitar la retenció de líquids, a guanyar definició muscular, a perdre pes, a guanyar volum o preparar-te correctament per competir a nivell amateur o professional.

 

DIETES pel grup sanguini

ENTRENAMENTS personalitzats

GRATIS amb les teves compres!!!

Professionals acreditats al teu servei

Som Javier Gómez i Meire Alves i t'esperem a la nostra botiga, situada al municipi barceloní de Sabadell. Truca'ns al 93 727 76 35 i et donarem tota la informació que ens demanis.

JM FITNESS MUSCLE

  Carretera Terrasa, 430 – Local I. Parada de autobús Albéniz y BBVA,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 727 76 35

  637 201 347

Notícies